dimarts, 1 de febrer del 2011

13.000 lectors per a Revista del Baix Empordà

La 6a onada del Baròmetre de la Comunicació i la Cultura que estudia el consum de tots els mitjans de comunicació de Catalunya que ha sortit publicada el dia 31 de gener de 2011, situa a Revista del Baix Empordà, amb 13.000 lectors com la publicació trimestral escrita en català més llegida de Catalunya juntament amb la revista Top Girona que també ha pujat fins als 13.000 lectors.

Aquestes dades deixen constància de l’evolució que segueix vivint Revista del Baix Empordà, que tot i els moments importants de crisi, la nostra revista que sempre a apostat per la seriositat i la qualitat dels seus articles, amb un ampli ventall de col·laboradors de primera fila, que amb la seva tasca han aconseguit que Revista del Baix Empordà s’hagi convertit en una publicació de referència a la província de Girona i hores d’ara ja estigui perfectament consolidada a la nostra comarca.



Actualment trobareu a les llibreries de la comarca el número 31, dedicat a "Les Tradicions Nadalenques a casa nostra" i també amb tot un ampli ventall d'articles culturals, de patrimoni, personatges etc... relacionats amb la comarca del Baix Empordà