dimarts, 3 d’abril del 2012

24.000 lectors per a Revista del Baix Empordà

Revista del Baix Empordà enceta el seu desè aniversari liderant el seu sector.

 A la primera onada d’aquest any 2012 que s’ha publicat el dia 30 de març del Baròmetre de la Comunicació i la Cultura a Catalunya, que estudia el consum de diaris, suplements, revistes, radio, televisió, etc. El col·lectiu de  premsa  local de periodicitat mensual, bimestral i trimestral  augmenta en 24.000 el nombre de lectors, respecte la darrera onada de novembre del 2011. La primera en ocupar el rànquing  és la Revista del Baix Empordà, que ha batut un nou rècord i lidera, una vegada més,  el grup  amb 24.000 lectors, tres mil més que el darrer control. Revista de Cambrils en  guanya 1.000, i la revista Delta del Llobregat, torna a ocupar el tercer  lloc amb 18.000 lectors, 6.000 lectors més que al novembre del 2011.
Amb aquests 24.000 lectors, Revista del Baix Empordà es manté ferma com la revista més llegida en català tant a la província de Girona com a Catalunya.

Des de fa més de dos anys que Revista del Baix Empordà no ha parat d’augmentar el seu número de lectors cosa que tot i el mal moment que estem passant els mitjans de comunicació demostra l’acceptació que aquesta capçalera té a la comarca.

Podeu trobar més informació a l’espai web www.revistabaixempordà.cat.