dimecres, 29 de juny del 2011

Busquen el xicot de Banyoles de 23 anys, desaparegut ara fa sis mesos, Ferran Camps Tricas


Des de fa gairebé 6 mesos no sabem on és el nostre fill Ferran Camps Tricas de 23 anys, 1’80 m d’altura, prim i cabells un xic rossos.

L’última vegada que algú l’ha vist va ser el dia 2 de gener de 2011 al poble de Escalona província de Osca i no vam tenir notícies fins al cap de gairebé dos mesos (finals de febrer) quan un veí de la zona va localitzar la seva tenda de campanya a l’Ibón de Plan (un llac glaciar situat a 1.800 metres d’alçada on s’accedeix a partir de Saravillo, un poblet de la província d’Osca ) amb el seu sac de dormir i alguns queviures a dins. Ell no hi era, ni la motxilla ni la màquina de fotos que sabíem portava a sobre.

En aquell moment de la trobada hi havia mig metre de neu i tot que el grup de rescat de la Guardia Civil de muntanya (GREIM) de la població de Boltaña varen fer recerca a peu i amb helicòpters, no van visualitzar cap rastre d’ell. Hem estat en contacte moltes vegades hi han buscat i rebuscat per la zona, a peu, amb gossos i helicòpter, sense tenir cap noticia.

Els dies 28 i 29 de maig una colla d’amics, coneguts, voluntaris, guardes forestals, agents del GREIM amb helicòpter i gossos de rastreig (un total d’un centenar de persones) vam fer una recerca exhaustiva per tota la zona de l’Ibón de Plan sense cap resultat ni pista.

En aquests sis mesos, desitjant que en Ferran hagués abandonat la tenda i la zona, ens hem mogut per intentar localitzar-lo en algun altre indret de la província i de la resta de l’Estat.

Ell estava interessat en viure en alguna col·lectivitat, de les cents que hi ha, prop de la natura i en convivència amb valors ecològics, comunitaris i respecte al medi..

Hem fet molts contactes personals amb alguns col•lectius del sud d’Espanya que sabíem havia conviscut el mes de desembre de 2010. Vam anar a Granada i Màlaga a tots el col·lectius que estan instal·lats per la zona. Varies persones ens varen confirmar que l’havien vist i parlat amb ell al desembre però a partir del 2 de gener ningú l’ha vist.

Hem telefonat a col·lectius del nord de la Península sense resultats. Hem telefonat a Dinamarca en llocs on havia viscut i treballat (el 2010)…sense resultats. Hem anat a França, Navarra (Eco aldees - Monestirs)....també sense trobar cap pista.
Demanem a algú que l’hagi vist, contactat o parlat amb ell, si us plau que es posi en contacte amb nosaltres, els pares, als telèfons 619502740 o al 972680444 o be per correu electrònic pcsansa@gmail.com.
Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

Pere Camps
Banyoles 27 de juny de 2011